Heerlen 26 oktober 2013 Gala uitreiking van International Funeral Award Europa

Op zaterdag 26-10-2013 werd voor de 14e keer de gala uitreiking van International Funeral Award Europa gehouden.

Dhr. H.L. Kok heeft mij tijdens de receptie, voorafgaande aan de gala avond ,een bijzonder fraai boek van zijn hand "Thanatos De geschiedenis van de laatste eer" gesigneerd en cadeau gedaan. Van links naar Rechts: Dhr. Molenaar, Dhr. H.L.  Kok en Willem van den Berg.

In de prachtig ingerichte zalen van Hotel van der Valk Heerlen in Nederland, genoten de 250 aanwezigen, allen verbonden met de Europese uitvaartsector, van een heerlijk galadiner en werden daarnaast verwend met tal van optredens van internationale artiesten, waaronder Ben Kramer, Franz-Rudolf Moos en Belle Pérez. Het hoogtepunt van de avond was, zoals altijd, de uitreiking van de prestigieuze International Funeral Awards. Van de uitgereikte Awards was de International Funeral Award (wisseltrofee), de meest begeerde trofee van de avond.

Horloger Haute Horlogerie Willem van den Berg uit s-Hertogenbosch, Nederland, werd met zijn inzending van het Lifetime gedenkhorloge, door de internationale jury tot winnaar uitgeroepen van deze trofee. Het is voor het eerst in de14 jarige geschiedenis van de I.F.A. , dat er zoveel prijzen én de Internationale Funeral Award naar één en het zelfde nieuwe product of dienst gaat, van één bedrijf. De 1e prijs voor België, de 1e prijs voor Nederland én de Internationale Funeral Award Europa. Hiermee wordt eensgezind de authenticiteit van de inovatie en kwaliteit van het Lifetime gedenkhorloge internationaal,  bevestigd.  Het team van Willem van den Berg Haute Horlogerie, is daar natuurlijk erg trots op.  Deelnemende landen zijn: Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Luxenburg en Zwitserland.

Foto I.F.A.  ( Foto van L naar R:  Mevrouw H.W.R. Lingbeek- van de Werf (peningmeester I.F.A. Europa), Dhr. drs. K.A.J.M. (Karel) Burger Dirven (lid van Provinciale Staten voor de VVD, voorzitter Raad van Toezicht  Bossche Gilde van Goudsmeden), Dhr. A.M.H. Molenaar (Voorzitter I.F.A. Europa), Dhr. en Mevr. Willem en Hanneke van den Berg - Timmermans Haute Horlogerie Willem van den Berg ). Voor alle andere uitslagen zie  funeralawards.eu/nl/informatie/uitslagen-2013.

Fotografie Suzanne Bohncke

Foto: Karel Burger Dirven

Terug naar het nieuws overzicht >

Naar boven >